La intel·ligència emocional dins de l'aula

El curs està dividit en 9 temes. En funció de la vostra experiència i de la congestió de la xarxa podeu necessitar més temps per llegir la documentació i fer els exercicis proposats. El tutor del curs us ajudarà en cada moment i us aconsellarà en el que faci falta.

  

Mètode de treball i Propostes d'exercicis

El contacte amb el tutor és a través del correu electrònic. Al final de cada tema, trobareu una proposta d'exercici que haureu de realitzar. Les instruccions per l’enviament dels arxius amb els exercicis proposats és la següent :

 

Assumpte i nom arxiu :Exercici + indicació del capítol +Cognoms i nom. Exemple; Exercici 2 Rodriguez García Jordi

 

Recomanació: Al descarregar l’arxiu dels exercicis proposats; podeu guardar-ho posant el nom que facilitarà posteriorment el seu enviament; com per exemple; seguint el cas anterior : Exercici 2 Rodriguez García Jordi

 

El capítol pot tenir més d'un exercici. En aquest cas cal identificar l’assumpte i nom de l’arxiu com Exercici 2.1, Exercici 2.2, etc.

 

A la part inferior esquerra de la pàgina podeu trobar el correu electrònic del tutor que permet enviar de forma directe els vostres treballs i/o consultes: emocionsacte@gmail.com

 

Fòrum

Un curs virtual va més què una relació individual entre el tutor i participants del curs. És també un espai d’interacció entre els companys que es fa tangible a través del fòrum del curs. T’animo a participar-hi activament.

Pots accedir al Fòrum a través de la icona Fòrum que hi ha a la part inferior esquerra.

Bibliografia.pdf
Documento Adobe Acrobat 12.8 KB