En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si el teu nom i en el camp "entrada" els teus comentaris.

Comentarios: 14
 • #14

  Damián Morales (lunes, 10 julio 2017 14:53)

  Buenas tardes:

  Me presento como graduado en Lengua y Literatura Hispánicas por la Universitat Rovira i Virgili; máster en Formación del Profesorado de ESO y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas también en la Universitat Rovira i Virgili, e investigador en la línea de los lenguajes formales en la misma casa universitaria.

  Me inscribo en el curso «El liderazgo del docente» con el objetivo de mejorar mi formación profesional.

  Un placer compartir experiencias e intercambiar perspectivas con profesionales.

 • #13

  Marta (domingo, 09 julio 2017 18:53)

  Hola, no m'havia presentat abans perquè no havia sabut trobar el fòrum :-(
  Sóc filòloga anglesa i dono classes d'anglès, francès i alemany a instituts des de ja fa uns quants anys. M'agrada molt la meva feina, però trobo que està plena de dificultats que ens la fan molt i molt difícil, per això he volgut fer aquest curs. A veure si trobo la manera de sortir-me'n.

 • #12

  Norbert (martes, 04 julio 2017 19:37)

  Hola a tothom!
  Sóc en Norbert, professor de ciències naturals a un institut de Sabadell.
  Porto tres anys treballant a la pública i m'he inscrit a aquest curs per tal d'aprendre noves tècniques per aplicar a l'aula.

 • #11

  Oriol (lunes, 03 julio 2017 18:05)

  Hola a tothom!
  Em dic Oriol Dolcet, tinc 28 anys, i sóc graduat en Matemàtiques i professor de Mates i Visual i Plàstica a l’Institut d’Aran de Vielha des de fa dos cursos. Aquest darrer he estat tutor d'un grup de 3r d'ESO. També he estat professor de ciències a la concertada durant un any i mig.
  M’he inscrit en aquest curs per adquirir noves tècniques de gestió de l'aula i poder millorar la interacció amb els alumnes.
  Ens anem llegint!

 • #10

  Jesús García (lunes, 03 julio 2017 17:20)

  Bones, sóc Orientador educatiu de la zona del Vallès Occidental i , amb anterioritat he treballat com a professor de CGM i CGS, amb persones amb discapacitat o com a tutor de PFI. M'he apuntat al curs perquè estic fent formació sobre l'eneagrama, he treballat la PNL i he pensat que aquest curs també em pot donar estratègies per a la meva intervenció com a professional. Espero que sigui així!

 • #9

  Aurora (lunes, 03 julio 2017 07:59)

  Hola!
  Jo m'he estrenat aquest 16-17 com a professora d'anglès a secundària i m'he inscrit a aquest curs per continuar formant-me com a docent, adquirir més estratègies i recursos, reflexionar sobre el meu paper en aquesta professió etc.... en resum per aprendre i compartir experiències. Espero gaudir del curs amb tots vosaltres

 • #8

  Raquel (domingo, 02 julio 2017 20:10)

  Hola a tots,
  Jo també fa una colla d'anys que treballo com a mestra de secundària de ciències i matemàtiques.
  M'agrada molt reflexionar sobre les relacions que s'esdevenen a l'aula perquè ara més que mai sabem que són claus pels aprenentatges dels alumnes. Segur que serà ben profitós!

 • #7

  Ana (domingo, 02 julio 2017 20:04)

  Bona tarda!!
  Sóc Ana, mestra de música de primària. Fa 3 cursos que estic treballant. I d'aquest curs espero poder aprendre molt i adquirir diferents estratègies per poder treballar amb els diferents grups amb qui imparteixo classe. Ja que vaig canviant d'escola molt sovint i em trobo amb grups molt diferents, i a vegades no se molt bé com gestionar/empatitzar a alguns grups-classe.

 • #6

  Núria Paré (domingo, 02 julio 2017 18:51)

  Benvolguts i benvolgudes;

  Aquí teniu la meva breu presentació:

  Em dic Núria, visc a vic, però durant el curs passat vaig estar treballant a Berga, com a professora d'anglès de secundària.

  El principal motiu pel qual m'he apuntat a aquest curs i no a un altre és perquè és un tema que em fa reflexionar. El fet d'anar voltant d'Institut a Institut m'ha fet donar compte que cada centre i cada persona té una manera diferent de gestionar l'aula. No sé si hi ha una manera bona o una manera dolenta, suposo que cadascú ha d'utilitzar la que més li convingui, però està informat mai està de més.

  Així doncs, comencem! Estic a la vostra disposicio pel que necessiteu.

  Núria

 • #5

  Núria (domingo, 02 julio 2017 10:09)

  Bon dia,
  Soc la Núria i dono matèries de ciències a l'ESO en una escola concertada. Fa més de 20 anys que em dedico a això i crec que cal reinventarse per adaptar-se a les noves situacions: més alumnat, més divers, més anys de la professora!
  Espero que en puguem treure molt de suc!

 • #4

  Laura (sábado, 01 julio 2017 17:50)

  Bona tarda,
  Sóc la Laura, sóc professora de Biologia i aquest curs ha estat el primer en que he treballat com a tal. M'he inscrit a aquest curs per tenir algun recurs més a l'hora de dirigir els diferents grups.
  Bon inici de curs!

 • #3

  Anna (sábado, 01 julio 2017 10:45)

  Ara veig que l'Aida ha estat més explícita!
  Jo porto més anys treballant...17 anys ja! 6, a diferents escoles concertades (BUP, COU, ESO); i 9, a un CFA (en un centre penitenciari, amb joves).

 • #2

  Anna (sábado, 01 julio 2017 10:43)

  Bon dia!!
  Sóc l'Anna i em sembla fantàstic iniciar aquest camí avui, 1 de juliol, un cop he acabat el curs!!!!!!!!!!! Tinc moltes ganes de reflexionar sobre le meva acció educativa, necessito reinventar-me, acceptar-me i intentar millorar al respecte. Enguany començo una nova etapa laboral i sento que les energies s'han d'anar renovant durant aquest estiu: amb descans, però a la vegada reflexió. Apa, una abraçada!!!!!!!!!1

 • #1

  Aida (sábado, 01 julio 2017 09:19)

  Bon dia! EM dic Aida i sóc mestra de primària. Porto gairebé 7 anys treballant a l'escola pública, en molts llocs i fent coses diferents. Vaig trobar aquest curs i em va semblar interessant ja que actualment el paper dels tutors i els/les mestres no és tan respectat pels alumnes com abans (parlo per situacins, escoles i alumnes que he pogut veure i amb els que he treballat) i m'agradaria tenir eines per tal de poder treballar això a una aula.