En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si, el teu nom i en el camp "entrada", els teus comentaris.

Comentarios: 7
 • #7

  Marta (lunes, 16 agosto 2021 11:06)

  Bon dia, companys.
  Em dic Marta, sóc professora de secundària de l'assignatura de matemàtiques i estic contenta de poder compartir aquest curs amb vosaltres.

 • #6

  Sergi (lunes, 05 julio 2021 13:16)

  Bona tarda! Sóc el Sergi Luque. Professor de secundària a l'IES Apel·les Mestres de l'Hospitalet de Llobregat, en l'especialitat d'educació física. Accedeixo a aquest curs per potenciar i pulir aspectes del meu lideratge en les sessions d'educació física.
  Gràcies!

 • #5

  Marta (jueves, 01 julio 2021 18:53)

  Hola a tothom!
  Em dic Marta i sóc professora de matemàtiques a secundària. Crec que aquest curs té moltes possibilitats i que em pot ajudar a la meva labor com a docent i inclòs em pot enriquir personalment. Estic desitjant compartir-lo amb tots vosaltres.
  Bon curs a tothom!

 • #4

  Lola (jueves, 01 julio 2021 14:49)

  Hola! Sóc la Dolors, mestra d'infantil i primària. Tinc moltes ganes de fer aquest curs per aprendre més sobre el lideratge del mestre i poder millorar en la meva feina. Bon curs a tothom!

 • #3

  Laia (jueves, 01 julio 2021 11:12)

  Hola!
  Sóc la Laia, professora de llengües a secundaria i també en EOI. No havia tingut mai l'oportunitat de treballar sobre el lideratge a l'aula així que penso que aquest curs és una bona oportunitat per desenvolupar noves competències i una nova mirada sobre la nostra feina.
  Espero treure'n molt partit!
  Bon curs a tothom!

 • #2

  Patricia (jueves, 01 julio 2021 09:14)

  Hola a tothom!
  Em dic Patricia i sóc mestra de primària a l´escola pública.
  M´agradaria aprendre recursos per liderar correctament dins l´escola i l´aula.
  Tant de bo tots i totes puguem aprendre molt i significativament!!

 • #1

  Silvia (jueves, 01 julio 2021 08:51)

  Hola hem dic Silvia i treballo de tei en uns escola de Sant Andreu, trobo molt interessant aquest curs i crec que se'n pot treure prou idees i que sigui molt profitós per la meva feina.