En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si el teu nom i en el camp "entrada" els teus comentaris.

Comentarios: 10
 • #10

  Montse (jueves, 04 julio 2019 13:50)

  Hola,
  Em dic Montse i sóc professora de secundària, concretament sóc orientadora i tutora de la SIEI.

  Em vaig apuntar aquest curs ja que el trobo interessant i crec que em pot ajudar a trobar estratègies per dur a terme tant a l'aula amb l'alumnat com amb els meus companys de professió. Ja que he estat coordinadora en més d'una ocasió, i a vegades tinc dificultats per agafar el rol de líder amb els meus companys.

 • #9

  Santi (jueves, 04 julio 2019 11:44)

  Hola a tothom, sóc Santi, un altre professor de matemàtiques ;) Jo ja porto uns quants anys donant classe en instituts i m'interessava fer aquest curs per saber quin és el rol de lideratge més adequat per a mi, i que em permeti gestionar una mica millor l'aula.

 • #8

  Cori (martes, 02 julio 2019 16:56)

  Hola a tothom. Em dic Cori i enguany ha estat el primer com a professora de matemàtiques a un institut. Espero aprendre a gestionar millor l'aula a partir d'aquesta formació.

 • #7

  Carlota (martes, 02 julio 2019 15:26)

  Hola! Sóc la Carlota, i aquest any m’he estrenat com a docent de matemàtiques a instituts de secundària del Vallès Occidental. Dels cursos que oferien, aquest és el que em va cridar més l’atenció. Crec que em serà molt útil i tinc moltes ganes d’aprendre al respecte!
  Bon curs i bon estiu!!

 • #6

  Maribel (lunes, 01 julio 2019 23:20)

  Hola! Sóc la Maribel. Sóc veterinària i he treballat com a docent d'FP de grau superior durant 11 anys i aquest darrer curs m'he iniciat com a docent i tutora de segon d'ESO. El tipus d'alumnat és totalment diferent i m'aniria bé tenir més recursos per tal de poder liderar millor l'aula. Espero que aquest curs m'ajudi en aquest sentit.

 • #5

  Sergi (lunes, 01 julio 2019 21:15)

  Bona tarda!

  Em dic Sergi i sóc professor d'anglès. Aquest any ha estat el meu primer dins un institut, així que he tingut algunes dificultats a l'aula. Trobo que aquest curs em pot ajudar a millorar de cara al futur sobre el meu rol a l'aula.

  Bon curs i bones vacances!

 • #4

  M. Dolors (lunes, 01 julio 2019 18:35)

  Hola,
  Em dic Dolors i soc professora de secundària.
  Em va interessar el curs i espero aprendre eines i estratègies per utilitzar a l'aula amb l'alumnat.

 • #3

  Laia P. Villena (lunes, 01 julio 2019 18:01)

  Bona tarda, em dic Laia i durant aquest curs he impartit anglès tècnic a CFGM a l'institut Illa dels Banyols. He decidit realitzar aquest curs perquè m'ha interessat molt el tema. M'han notificat que l'any vinent seré tutora de PFI (PTT) i crec que realment em serà molt útil adquirir noves eines de gestió personal.

  Bon curs/vacances a tots i a totes!

 • #2

  Sara Sitjes (lunes, 01 julio 2019 17:27)

  Bona tarda soc licenciada en filosofia i desde fa tres anys soc interina en l'institut Molí de la Vila. Allà imparteixo classe a batx de filosofia psicologia i sociologia. També soc tutora de batx.
  Faig el curs per pòder tenir eines per solventar problemes aq dins l'aula i a fora.

 • #1

  Gemma (lunes, 01 julio 2019 10:53)

  Hola!!

  Hem dic Gemma i soc professora de Tecnologia al Vallès Oriental. He optat per fer aquest curs ja que crec que els docents hem de ser uns liders positius a l'aula. Com a professora soc molt exigent amb els meus alumnes i sempre demano respecte, educació i silenci. Considero que necessito algunes tècniques de lideratge per a poder conduir als alumnes als nostres objectius. A més estic buscant un rol com a professora que equilibri la balança entre la relació emocional i la respecte com a superior.

  Espero trobar respostes a algunes de les meves preguntes amb l'ajuda d'aquest curs.

  Que tingueu un bon estiu!!!!!!!!!