Us animem a fer una ullada al video que us enllaço. El vídeo dura uns 13 minuts. Es tracta d'una "xerrada" on un professor de 5è d'una escola de Saragossa explica amb quins reptes es troba l'educació avui en dia. El César Bona està llicenciat en Filologia anglesa i en els últims anys ha esdevingut una persona molt reconeguda dins l'àmbit de la docència per les metodologies emprades.

I quina és la teva opinió ?

Comentarios: 4
 • #4

  Laia (lunes, 12 julio 2021 16:38)

  Xerrada molt interessant, que potser no diu res molt nou però sí ens recorda coses que de vegades arraconem per falta de temps, perquè prioritzem altres coses, perquè ens sentim superats… Interessant perquè posa les prioritats allà on són i dona tot el sentit a la feina dels docents.

 • #3

  Silvia Marimon (domingo, 11 julio 2021 20:07)

  Molt bona xerrada!!
  Per mi el més important és la empatia i no li donem la importància que realment té. Crec que si ens possessim més vegades en el lloc del alumne i ens interessessim més enllà dels aprobats l'ambient i la manera d'educar seria molt diferent.

 • #2

  Patricia (jueves, 08 julio 2021 13:26)

  M´ha encantat!!
  Realment ens hauríem de recordar aquestes reflexins sovint.
  Al cap i a la fi sempre ens recordem de com ens han tractat i com ens han fet sentir les persones que tenim al nostre voltant.
  Gràcies

 • #1

  Lola (jueves, 08 julio 2021 12:50)

  Trobo molt valuosa aquesta xerrada del César Bona. És molt important tal com diu ell la nostra actitud com a docents, escoltar als alumnes i la nostra tasca en educar en l'empatia, sensibilitat, emocions, respecte, creativitat... eines per a que siguin feliços en un futur. M'agradat molt.