Lideratge del docent

El curs està dividit en 8 temes. En funció de la vostra experiència i de la congestió de la xarxa podeu necessitar més temps per llegir la documentació i fer els exercicis proposats. El tutor del curs us ajudarà en cada moment i us aconsellarà en el que faci falta. A la part inferior de cada tema hi ha una icona (“format doc”), al costat de la indicació numèrica del corresponent exercici per descarregà els arxius dels exercicis de cada tema en format word.

 

El contacte amb el tutor és a través del correu electrònic. Al final de cada tema, trobareu una proposta d'exercici que haureu de realitzar. Les instruccions per enviar els arxius amb els exercicis proposats és la següent: Assumpte i nom arxiu :Exercici + indicació del capítol +Cognoms i nom.

 

Exemple; Exercici 2 Rodriguez García Jordi Recomanació. Al descarregar l’arxiu dels exercicis proposats; podeu guardar-ho posant el nom que facilitarà posteriorment el seu enviament; com per exemple; seguint el cas anterior: Exercici 2 Rodriguez García Jordi El capítol pot tenir més d'un exercici. En aquest cas cal identificar l’assumpte i nom de l’arxiu com Exercici 2.1, Exercici 2.2, etc.

A la part inferior esquerra de la pàgina podeu trobar el correu electrònic del tutor que permet enviar de forma directe els vostres treballs i/o consultes: lideratgeacte@gmail.com

 

Fòrum

Un curs virtual va més què una relació individual entre el tutor i participants del curs. És també un espai d’interacció entre els companys que es fa tangible a través del fòrum del curs. T’animo a participar-hi activament.

Pots accedir al Fòrum a través de la icona Fòrum que hi ha a la part inferior esquerra. 

Bibliografia Lideratge
Bibliografia Lideratge.pdf
Documento Adobe Acrobat 10.9 KB