Damàs Basté

Doctor en Comunicació i Relacions Internacionals, Universitat Ramon Llull. Llicenciat en Dret. Treballo com a formador, coach i consultor. Com a formador treballo en l'àmbit educatiu i empresarial, en cicles formatius, màster, formació in company (a mida), outdoortraining i formació on line.

 

Entre altres he col·laborat dins de l’àmbit educatiu a: ESADE Business School, Universitat Internacional de Catalunya (UIC), BES (Business Engineering School, La Salle, Universitat Ramon Llull), ICT (Institut Català de Tecnologia), Universitat de Barcelona, INSA Business, Màrqueting & Communication School de Barcelona, EATM-ESDI Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, Barcelona Activa. 

 

Treballo com a coach i desenvolupo programes de coaching per a diferents àmbits com la docència, àmbit esportiu i de la salut, entre altres. Formador de coachs en el Programa de Coaching de l'Escola EFIC (Escuela de Formación Integral en Coching): http://efic.es/ M’he format en coaching transformacional, certificat a l’Institut Gestalt de Barcelona i People Tech Solutions, USA, en Coaching d'Equips a l'Escola Europea de Coaching de Barcelona, Certificat en Appreciative Inquiry per al Canvi Positiu per la Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, USA, Psicologia Positiva en la University of Pennsylvania, USA, certificat en el Myers Briggs Type Indicator (MBTI), P.N.L. (Programació Neurolingüística) i teràpia gestalt.

 

Les meves àrees d'intervenció com a formador comprenen també cursos i tallers en coaching, comunicació, intel·ligència emocional, lideratge i treball en equip i formació per a formadors entre altres. 

 

Participo en les Activitats de formació que s'ofereixen des de l’àmbit virtual de l'Escola d'Estiu i imparteixo els cursos següents:

  • Coaching per a docents
  • Creativitat i innovació a l'aula