En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si el teu nom i en el camp "entrada" els teus comentaris.

Comentarios: 11
 • #11

  MCARMEN MORENO IGLESIAS (domingo, 23 agosto 2020 19:46)

  Bona tarda,

  Finalment inicio ara el curs espero en aquesta setmana ficar-me al dia totalment i poder gaudir dels continguts que trobo molt interessants.

  Jo sóc docent de repassos en un centre privat en un poble de Lleida, encara que la meva professió és INFORMÀTICA DE GESTIÓ. Fins i tot ensenyant informàtica et trobes en la necessitat de ser CREATIU, no REPETITIU, i motivador per la tecnologia que crec també potser artística.
  Donat que no disposem de molt material formatiu (activitats) per ensenyar els diferents programes, sempre he tingut que crear el meu propi material i igual que ho veig factible en una matèria tan programada, també ho serà per qualsevol temari.

  Salut,
  MCARMEN MORENO

 • #10

  Marta (martes, 18 agosto 2020 18:46)

  Hola!
  em dic Marta i sóc mestra de música a Blanes. M'he inscrit al curs per aprendre un xic més i poder agafar idees noves per a intentar fer les classes més creatives i obertes.
  Bon curs a tothom!

 • #9

  Violeta (martes, 18 agosto 2020 13:28)

  Bon dia,
  Jo em dic Violeta Cosialls i sóc mestra d' Educació Infantil a una escola de Lleida. Em va cridar l' atenció el títol del curs, penso que és molt important fomentar la creativitat dels nostres alumnes però necessitem saber com ho podem fer. Espero agafar idees i poder-les aplicar a la meva escola.
  Tanmateix és important innovar a l' aula, mantenir als nostres alumnes sempre motivats per tal d'obtenir aprenentatges significatius.

 • #8

  ANABEL (martes, 18 agosto 2020 10:27)

  Bon dia,
  Em dic Anabel, sóc mestra de primària i m'he apuntat a aquest curs de creativitat per entendre de quina manera puc fer-la present a classe i que esdevingui una eina habitual i que els nens i nenes aprenguin a utilitzar-la per crear i resoldre problemes. Tinc moltes ganes de cambiar la manera de fer a les classes i per això intento aprendre per poder aplicar-ho a les classes.
  Una abraçada!

 • #7

  Mireia Tresserras (lunes, 17 agosto 2020 20:07)

  Bona tarda,
  sóc la Mireia Tresserras, treballo en educació i museus i m'interessa tot allò que té a veure amb l'educació i la creativitat. Per això aquest curs. També m'interessa emmarcar-lo en una formació que tot i no ser tant reglada com l'escolar, em refereixo als museus i a la ciutat com a espai patrimonial, també permeti treballar-ho de forma coordinada amb la formació docent, per treballar de forma conjunta i en la mateixa línia. Moltes gràcies!

 • #6

  Cristina Cervantes (lunes, 17 agosto 2020 14:03)

  Hola a tothom, em dic Cristina, sóc TEI en una escola de Barcelona. No tenia molt clar quin curs fer i quan vaig llegir aquest em va semblar molt interessant. Personalment em costa molt ser creativa i em sembla essencial per la meva pràctica diària. Vull investigar i experimentar la meva creativitat. Espero gaudir del curs.

 • #5

  Esther Saura (sábado, 15 agosto 2020 19:58)

  Bon dia, sóc l' Esther Saura i ja porto uns quants anys donant classes de llengua anglesa en una escola de secundària i també com a tutora me n'he adonat que la creativitat i la innovació són essencials en l'aprenentatge dels alumnes. Sempre m'agrada aprendre noves idees, tècniques i processos d'aprenentatge que siguin motivadors per després compartir-los amb els meus alumnes, ja sigui a les classes de llengua o des de la tutoria. Penso que s'ha d'ensenyar els alumnes a ser creatius. Aquest seria doncs el meu objectiu d'aquest curs.

 • #4

  Noemí Pascual (sábado, 15 agosto 2020 12:17)

  Bon dia!
  Em dic Noemí i tot just he acabat el grau de mestre de primària, així que encara no he tingut la oportunitat d’exercir, però la formació mai està de més.
  La meva intenció al inscriure’m en aquest curs es poder planificar i preparar activitats i recursos que siguin motivants, participatius i fomentin la creativitat de l’alumnat, però també la pròpia, ja que crec que és quelcom que s’ha de treballar contínuament per mantenir-la activa i que venim d’una educació on se’ns ha inculcat que el saber només és tenir coneixements i això ha de canviar urgentment. M’agradaria, quan tingui la oportunitat d’exercir (espero que aviat!), poder transmetre que la creativitat no només te relació amb l’art, sinó també amb la capacitat de resoldre conflictes i reptes, i més enllà, amb la felicitat (o no som pas feliços quan creem, quan trobem solucions?).

  Salutacions i abraçades,
  Noemí

 • #3

  Maite (viernes, 14 agosto 2020 19:18)

  Hola, Sóc la Maite actualment estic com a professora de llengua castellana a una escola d'adults. M'he inscrit en aquest curs per despertar la meva creativitat, ja que em costa molt innovar i crear recursos atractius pels meus alumnes.
  Espero que quan acabi aquest curs trobi la meva creativitat.
  Salutacions a tots,
  Maite

 • #2

  Mònica Garcia (viernes, 14 agosto 2020 19:16)

  Hola sóc la Mònica, mestra d'educació primària. M´he inscrit en aquest curs per poder ser més creativa i dinamitzar els continguts que oferim als nostres alumnes per tal de motivar-los mitjançant recursos innovadors. El curs passat, mitjançant concurs de trasllats, vaig començar a treballar en una altra escola i he pogut observar que falta motivació i m'agradaria aprendre a ser una mica més creativa i aportar recursos més innovadors per traslladar-ho als alumnes. En els moments que estem vivint crec que la creativitat i la innovació poden ser una eina molt útil per ajudar als alumnes a superar tota la situació i expressar allò que vulguin desde qualsevol àrea d'una manera fàcil i motivadora.
  A veure si aquest curs m'ajuda.

 • #1

  Anna Torras (viernes, 14 agosto 2020 10:04)

  Hola! Sóc l'Anna, professora de ciències a secundària i batxillerat, M'he inscrit en el curs per aprendre com puc afavorir la creativitat, i en especial la creativitat científica en aquestes etapes educatives, ja que tinc la sensació que a mesura que els alumnes avancen en l'ESO perden el gust per les ciències perquè les troben difícils i abstractes. La veritat, que tot i ser agost, tinc moltes ganes de començar i veure si puc assolir el meu objectiu
  Salut!
  A