En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si el teu nom i en el camp "entrada" els teus comentaris.

Comentarios: 5
 • #5

  Maria Termens (martes, 09 julio 2019 22:46)

  Soc professora d' Angles en un institut del Baix Llobregat. Aquest curs m' interessa per ajudar a fer un ambit mes ame, divertit, interessant i alegre a la classe.
  Aprendre a fer la creativitat surgeixi.
  Disculpeu l' accentuacio, no funciona el teclat

 • #4

  Sònia (martes, 09 julio 2019 08:57)

  Bon dia!
  Soc professora de l'àrea Visual i Plàstica de Secundària, i d'Escoles d'Art. Estic absolutament convençuda de la enorme importància de les arts, no només com a manipulació d'objectes o manualitats, sinó sobretot com a instruments de reflexió, anàlisi i creació i connexió amb la realitat. Crec que és una àrea molt erròniament menyspreada en educació, i on desgraciadament s'ha menystingut com a principal font pel treball i estimulació de la creativitat. M'encanta la pedagogia artística i em prenc aquest curs com un gaudiment, ni que sigui per l'enfoc que crec que es donarà.
  Una salutació a totes!

 • #3

  Daniela (miércoles, 03 julio 2019 18:24)

  Hola! Soy profesora de lengua italiana en una EOI. Me he ocupado mucho de literatura y teatro (enseñanza de adultos sobretodo) y me interesa todo lo que tiene que ver con la creatividad y el desarrollo de una mirada "diferente" en los alumnos.
  Tengo muchas ganas de aprender sobre este tema!

 • #2

  Concepción Fernández (martes, 02 julio 2019 23:14)

  Bon dia,
  Sóc mestra de quart de primària a una escola de Santa Coloma de Gramenet. Tot i que sóc especialista d'educació especial, enguany he fet quart de primària.
  M'agrada tot el que tingui a veure amb poder crear per tal de gaudir i compartir art amb els meus alumnes i companys. Considero que la creativitat és una gran eina que ens permet arribar allà on ens proposem de maneres molt diverses, aportant la part més artística que viu a dins nostre i que de vegades desconeixem perquè no ens hi deixem anar. Espero aprendre moltes cosetes per poder posar-les en pràctica a l'escola.

 • #1

  Luisa Reverter Santos (lunes, 01 julio 2019 12:53)

  Bon dia!
  Sóc mestra de Primària a una escola de Ripollet. Actualment sóc tutora de 1r. La meva especialitat és l'Educació Especial. Estic molt contenta de poder realitzar aquest curs perquè m'agradaria agafar idees per aplicar a l'aula amb els meus alumnes. A més, vull compartir amb els meus companys/es d'escola les meves experiències per a poder introduir noves tècniques i transformar de mica en mica l'escola.
  Fins aviat
  Luisa