En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si, el teu nom I en el camp "entrada" els teus comentaris.

Comentarios: 4
 • #4

  Marc (martes, 17 agosto 2021 10:46)

  Bon dia,
  Soc el Marc, tot just aquest any he obtingut la titulació del Màster de Formació del Professorat. Per tant, soc un professor molt novell, però amb moltes ganes de continuar aprenent i per aquesta raó m'he inscrit en aquest curs.
  Considero que tant la creativitat com la innovació són dos atributs molt preuats i que tot docent hem de treballar dia a dia per tal d'implementar a l'aula activitats i metodologies que permetin ajudar, motivar i potenciar la creativitat de tot l'alumnat.
  Seguim!

 • #3

  Marta (domingo, 15 agosto 2021 22:46)

  Salut!! Soc la Marta, docent des de fa 30 anys. Sempre he pensat que la creativitat és important en el nostre dia a dia i estic preparada per investigar, aprendre i incorporar tot el que pugui a la meva pràctica docent.

 • #2

  Begoña (domingo, 15 agosto 2021 11:13)

  Bon dia,
  Sóc la Begoña, porto 18 anys a ensenyament fent classes de dibuix i m'he apuntat a aquest curs perquè trobo que la creativitat es un tema que m'interessa envers la docència.
  Penso que fer aquest curs m'aportarà més informació per generar un clima d'interès i satisfacció a les classes, tant per als alumnes com per a mi mateixa.

 • #1

  Laia Figueras (sábado, 14 agosto 2021 18:45)

  Buenas tardes,
  Mi nombre es Laia Figueras y actualmente estoy cursando el master de profesorado de secundaria, realizo este curso para poder formarme y seguir creciendo como docente.
  Estoy muy motivada con el curso de creatividad e innovación en el aula, creo que podremos aprender herramientas muy útiles para el día de mañana.
  A disfrutar!