La escuela se usa para domesticar, entrevista Claudio Naranjo.

 

 

Annexo entrevista a Claudio Naranjo: La escuela se usa para domesticar.

La escuela se usa para domesticar El Per
Documento Adobe Acrobat 27.7 KB
Comentarios: 5
 • #5

  Sònia (lunes, 15 julio 2019 11:53)

  Luisa, totalment d'acord amb tú. Vivim en la contradicció. He de dir que fins i tot en unes oposicions un element del jurat em va increpar per posar uns títols a les unitats didàctiques "massa metafòrics"; estem parlant d'una programació de segon de Batxillerat d'Arts de Dibuix Artístic...doncs amb la seva mentalitat imagina les classes.

 • #4

  Daniela (domingo, 14 julio 2019 17:55)

  Siempre es un placer leer algo de Claudio sobre la educación. Me encanta su manera de "educar para la felicidad". A veces el contexto es muy duro, porque vivimos en un sistema monotemático donde todo está basado en programas/notas y en una continua "burocratización" de los saberes. Sin embargo, hay siempre más gente "consciente" y abierta a un nuevo tipo de educación... Por esto, no hay que perder la esperanza y hay que poner en práctica esa "educación integradora" que despierta la persona!

 • #3

  Luisa (miércoles, 10 julio 2019 23:16)

  Després de llegir l'article i estar absolutament d'acord amb el que explica, em pregunto on són totes les persones que tenen un potencial privilegiat per educar... Vull dir, que les persones que estan per sobre de nosaltres, per què no escolten els consell d'aquestes persones? No convé? No ho entenc. Aquest tipus d'educadors són els que haurien de fer pressió per fer el canvi perquè les meves companyes, jo... podem tenir la mateixa visió que el Claudio, però després hem de posar notes, fer que repeteixin coses apresses...

 • #2

  Sònia (miércoles, 10 julio 2019 19:02)

  https://www.youtube.com/watch?v=D6AUbVqOgNs
  https://schoolingtheworld.org/

  Aquest documental és molt recomenable, per això el comparteixo.

 • #1

  Maria Termens (martes, 09 julio 2019 22:36)

  No sorpren el que pensa Claudio Naranjo de l' escola, la seva funcio en el mon actual i el que suposa per ell. Es una opinio dura, que fa que com a docents recapacitem en la nostra situacio i com eduquem als nostres infants que despres seran adults.