En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si, el teu nom i en el camp "entrada", els teus comentaris. 

Comentarios: 3
 • #3

  Laura Ferret (martes, 17 agosto 2021 12:50)

  Ostres Sandra, molt interessant. Jo també he anat veient que són temes imprescindibles i vitals perquè els nostres alumnes estiguin bé, i així aprenguin més i millor.
  Jo me'n vaig adonar quan fa 4 cursos se'ns van morir 3 alumnes. Va ser un drama, i em vaig donar de les mancances emocionals que teníem grans (professorat) i petits (alumnes). Des de llavors em començat a fer tallers de dol a tota l'ESO i a enfocar aquest tema, però no et creuries els problemes que tinc de reticències entre el propi professorat...
  M'alegro que docents com tu us deicidiu a fer aquest gir...

 • #2

  Sandra (martes, 17 agosto 2021 12:26)

  Hola a tothom,

  El meu nom es Sandra i des de sempre he tingut molt interès en els temes relacionats amb el creixement personal, la psicologia, la meditació, etc. Actualment, m’estic formant per fer un gir professional i dedicar-me a acompanyar a persones en aquest àmbit i fer de facilitadora de cursos i tallers de creixement personal. Actualment, treballo com a mestra i he pensat que, mentre dissenyo i vaig fent el meu camí cap al nou destí professional, seria bonic poder acompanyar als meus alumnes des d’aquesta mateixa perspectiva i pera això he decidit per aquest curs.

 • #1

  Laura Ferret Saiz (domingo, 15 agosto 2021 17:27)

  Hola, sóc la Laura i fa 16 cursos que em dedico a la docència, però encara tinc molt per aprendre i per conèixer sobre mi mateixa...