En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si el teu nom i en el camp "entrada" els teus comentaris. 

Comentarios: 10
 • #10

  Rosa (martes, 11 julio 2017 03:06)

  Hola a tothom
  Sóc professora d'educació física a secundària i veient que cada cop més entra en les nostres aules aquests temes , he decidit fer aquest curs per treure profit en les meves classes.

 • #9

  Gemma (jueves, 06 julio 2017 12:01)

  Hola, jo sóc Gemma Carreras, sóc tècnica d'educació al CRP de Ciutat Vella i m'agradaria poder aprofundir en el tema del coaching per docents. he fet algun curs de coaching i m'ha agradat molt, i voldria seguir-hi aprofundint.

 • #8

  Mònica (lunes, 03 julio 2017 21:32)

  Hola a tothom
  Sóc professora de secundària especialista de música i també treballo a una escola/Conservatori de música. Ja feina temps que volia fer quelcom de coaching i aquest curs m ha semblat una bona oportunitat.
  Espero que ens sigui profitós.
  Salutacions

 • #7

  Teresa (lunes, 03 julio 2017 20:41)

  Hola a tothom!
  Soc mestra de primària i he trobat molt convenient fer aquest curs de 'coaching', ja que qualsevol eina que ens ajudi a millorar la nostra tasca sempre és positiva.

  Salut!!

 • #6

  M angels izquierdo (lunes, 03 julio 2017 14:34)

  Bona tarda
  Aquest curs 2016/2017 he començat com a Psicopedagoga d'un Eap i ara un cop he fet la primera pressa de contacte he valorat necessari actualitzar i activar la meva formació . He volgut fer una aposta variada de cursos per poder incorporar noves eines teòriques i pràctiques amb la meva tasca. Aquests cursos d'estiu serviran inicialment per activar forma ions prèvies i posteriorment fer una aposta de formació més específica segons la identificació de les necessitats formatives.
  Mantenir-Se actiu i interessat per la formació permanent ens ajuda a millorar la nostra posició davant els reptes i quiebros que van sorguintervenir en la nostra pràctica.
  Espero rebre i donar molt. Bon curs d'estiu pera tots i totes.
  M angels izquieddo

 • #5

  Laura (lunes, 03 julio 2017 11:25)

  Hola companys/es i benvolguda professora:
  El meu nom és Laura Riera, sóc professora de secundària però actualment exerceixo d'Assessora Pedagògica en una universitat.
  Espero aprendre estratègies que em permetin desenvolupar la meva feina tant com a professora com a assessora d'una manera més productiva, constructiva i eficient.

  ens veiem per aquí! Una abraçada pera tots/es!

 • #4

  Dani (lunes, 03 julio 2017 11:21)

  Hola a tots i totes, sóc professor d'EF i mestre de d'EF i de Primària. Aquest any he treballat de professor en institut d'Argentona. He decidit fer aquest curs per poder obtenir més eines per realitzar millor la meva feina.

  Estem en contacte.

 • #3

  Elena (domingo, 02 julio 2017 21:58)

  Bona nit, sóc mestra d'educació infantil i educació especial, treballo en una escola pública. He decidit fer aquest curs, perquè és un tema que trobo interessant i del qual no n'estic al dia.

  Espero fer-me'n una idea al llarg d'aquests dies.

  Fins aviat.

 • #2

  Núria Escolar (domingo, 02 julio 2017 09:51)

  Hola a tots i totes, sóc professora a cicles formatius i aquest curs he estat a un institut de Sabadell. Durant els darrers mesos, he estat fent un curs de coach personal i quan vaig veure aquest vaig pensar que seria molt interessant per als i les meves alumnes. Bon diumenge!

 • #1

  Xavier Roy Capell (domingo, 02 julio 2017 02:10)

  Bones companys/es.
  Sóc mestre d'educació física en una escola de Lleida, i a més a més sempre m'he dedicat al món de l'esport, i en aquest camp el coaching funciona força bé, i em crida l'atenció saber de quina manera es pot ajudar els infants en elnseu procès d'aprenentatge a través del coaching.
  Salutacions!!