En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si el teu nom i en el camp "entrada" els teus comentaris. 

Comentarios: 12
 • #12

  Míriam (lunes, 09 julio 2018 22:45)

  Hola companys! sóc la Míriam Bastos...arribo a l'inici de la segona setmana però he arribat!!!
  Sóc psicòloga i gran part de la meva feina ha estat treballant amb persones amb discapacitat, principalment intel.lectual però també he tingut la sort de conèixer la resta de tipologies.
  Des de fa uns mesos he entrat al món de l'Ensenyament i he realitzat diverses substitucions com a orientadora educativa a instituts de secundària.
  Tinc gran interès en conèixer i ampliar estratègies que puguin ajudar a establir o per tornar a establir l'equilibri de l'aula i crear un ambient afavoridor per aprendre, debatre,en definitiva, per créixer.

 • #11

  Sílvia (lunes, 09 julio 2018 21:23)

  Hola
  Em dic Sílvia i sóc mestra de Primària . Porto molts anys treballant i els últims anys he estat treballant en una escola per projectes i vida d'aula. Aquest curs he arribat a una escola que vol canviar la seva manera de treballar. M'han demanat si els puc ajudar . Estic en el grup impulsor de l'escola nova XXI d'aquesta escola . Crec que aquest curs em pot donar estratègies per poder ajudar de manera assertiva a un canvi de metodologia i de mirada dels docents amb els que treballo .

 • #10

  Iolanda Herrera (jueves, 05 julio 2018 19:44)

  Hola a tothom, arribo una mica tard, però ja hi sóc!
  Treballo en un institut com a professora, però també he estat en formació d'adults i primària. Fa molts anys que sóc docent i aquesta és la meva vocació real.
  Nous temps, noves estratègies i mirar endavant per millorar m'han portat a fer aquest curs.

 • #9

  Montse B. (martes, 03 julio 2018 21:31)

  Hola, em dic Montse i actualment sóc professora de l'especialitat d'orientació educativa. Estic a un institut a Vilanova i la Geltrú com a orientadora i com a professora, a més també faig docència a la USEE de l'institut.
  Espero aprendre sobre aquest curs, tant a nivell personal com a nivell professional.

 • #8

  Mercè Piera (martes, 03 julio 2018 15:18)

  Hola em dic Mercè Piera, sóc mestra de primària des del maig. Abans no estava a l'ensenyament. Espero que aquest curs em doni eines per motivar els meus alumnes i fer-los sentir a gust a les meves classes.

 • #7

  Eva P (martes, 03 julio 2018 12:53)

  Bon dia a tots,
  El meu nom és Eva i actualment soc professora de cicles a l'àrea del Vallés Oriental.
  La meva trajectòria educativa va començar fa 4 anys, amb un PTT, aquesta experiència en va obrir les portes al món de l'ensenyament i des de llavors m'he he estat formant per tal de poder treballar plenament al món de l'educació.
  Bona formació a tots i anem parlant.

 • #6

  Josep M. (martes, 03 julio 2018 09:35)

  Hola, em dic Josep Mª i sóc professor d'un institut de secundària. Imparteixo cicles formatius de grau mitjà i superior. Normalment, els cursos que faig són molt tècnics i específics, però he volgut fer aquest curs per gaudir i aprendre noves visions d'aprenentatge. Bon curs a tothom

 • #5

  Silvia (domingo, 01 julio 2018 20:27)

  Hola hem dic Silvia i sóc TEI d'una escola de Barcelona Ignasi Iglésies a Sant Andreu. Jo vaig arribar a l'escola quasi bé al tercer trimestre així que el curs se'm ha passat volant. Encara hem queda molt per aprendre i crec que aquest curs hem donarà moltes eines per poder fer-ho.

 • #4

  Pilar Garcia Cordoba (domingo, 01 julio 2018 11:40)

  Bon dia.
  Em dic Pilar Garcia i sóc mestra d´educació primària. Aquest curs he estat a una escola d´Esplugues (Isidre Martí) fent 6è. Ha sigut un any molt intens i espero que aquest curs m´ajudi a millorar i em doni eines per fer les classes més profitoses i enriquidores.

 • #3

  Sandra Ferreira (domingo, 01 julio 2018 11:02)

  Bon dia,
  Em dic Sandra Ferreira i la meva trajectòria com a docent és molt diversa, he donat classes a adults, a cicles formatius, a secundària i col·laboro a dos màster de la UAB. Ara mateix estic de suplent, esperant nomenament...Sóc infermera i psicòloga i faig secundària i cicles. Recordo les múltiples vegades que m'he avorrit a classe i sempre intento que pels meus alumnes el procés d'aprenentatge sigui interessant i enriquidor. Espero que el propi curs i les experiències compartides ens donin eines i idees que puguem utilitzar a nivell pràctic.
  Bon diumenge!

 • #2

  Mont Prats (sábado, 30 junio 2018 17:02)

  Hola,
  Soc la Mont i TEI d'una escola de Figueres

 • #1

  sara sitjes (sábado, 30 junio 2018 13:26)

  Bon dia em dic sara i soc prefessora de filosofia de secundaria. actualment soc interina a l'institut Molí de la Vila de Capellades.
  Espero gaudir fent aquest curs i que m'apaorti noves eines per poguer aplicar en el meu dia a dia.