En primer lloc aprofitarem el fòrum per fer una breu  presentació. El fòrum és també un espai  obert a les vostres propostes, temes i tot el que considereu interessant compartir per això us animen a que participeu. 

 

No fa falta emplenar el camp pàgina web. Si, el teu nom i en el camp "entrada", els teus comentaris. 

Comentarios: 5
 • #5

  Raquel (martes, 16 agosto 2022 09:44)

  Bon dia,
  Em dic Raquel i sóc professora de llengües a l'ESO i al Batxillerat. Espero millorar les meves competències amb aquest curs, tant a nivell profesional com personal. Espero gaudir i aprendre molt.
  Comencem!

 • #4

  Patrick (lunes, 15 agosto 2022 11:29)

  Bon dia,
  Em dic Patrick, sóc mestre d'educació física i tinc ganes de saber com treure profit de les meves capacitats. Espero que estigueu passant un bon estiu.

  Salut!

 • #3

  Xavier (domingo, 14 agosto 2022 18:35)

  Hola,
  Sóc el Xavier Subias, mestre d'educació infantil. Amb aquest curs crec que podré millorar les meves habilitats per treure el millor de cadascú i cadascuna dels i de les nostres alumnes. En un tracte que més s'assimili al d'igual a igual, crec que mitjançant el curs, trobaré les eines de persuasió perquè el meu alumnat triï el camí que més els afavoreixi. Crec que en aquest curs trobaré eines molt útils pel meu dia a dia.

 • #2

  Anna V. (miércoles, 06 julio 2022 08:43)

  Hola bon dia a totes i tots els participants d'aquest curs.
  Em dic Anna Velasco, soc mestra amb l'especialitat de música. No sé molt bé que m'espera en aquest curs però sí intueixo que em sembla una bona manera per aprendre a connectar amb els meus alumnes i els seus interesos, per buscar maneres i guiar-los en els seus aprenentatges, per encoratjar-los i audar-los a triar les millors opcions de tot el que se'ls presenti per davant. Alhora, em servirà per créixer jo mateixa com a persona.Segur que serà un bon curs.

 • #1

  Judit (viernes, 01 julio 2022 16:19)

  Hola a tothom,

  Soc profe de formació professional i faig a aquest curs per millorar la meva competència docent i salut mental.

  Ens veiem per aquí,