Coaching per a docents

El curs està dividit en 9 capítols. En funció de la vostra experiència i coneixements, podeu necessitar més temps per llegir la documentació i fer els exercicis proposats. El tutor del curs us ajudarà en cada moment i us aconsellarà en el que faci falta.


A la part inferior de cada capítol trobaràs la part teòrica (“format pdf”) i els exercicis (“format doc”), corresponent a cada capítol. Podreu visualitzar, imprimir i/o descarregar el document, fent clic sobre el fitxer. Cal la lectura de la teoria, abans de la realització dels exercicis de cada un dels temes/capítols, a més de la participació en el fòrum de discussió.

 

El contacte amb el tutor és a través del correu electrònic. Les instruccions per l’enviament dels arxius amb els exercicis proposats és la següent :
Assumpte i nom arxiu: Exercici + indicació del capítol +Cognoms i nom.
Exemple; Exercici 2 Rodriguez García Jordi

 

Recomanació: Al descarregar l’arxiu dels exercicis proposats; podeu guardar-ho posant el nom que facilitarà posteriorment el seu enviament; com per exemple; seguint el cas anterior : Exercici 2 Rodríguez García Jordi


El capítol pot tenir més d'un exercici. En aquest cas cal identificar l’assumpte i nom de l’arxiu com Exercici 2.1, Exercici 2.2, etc. Teniu les referències per consultar a la introducció del curs.

 

Envieu els vostres treballs i/o consultes al correu electrònic del tutor: yolandagil@acte.cat

Fòrum

Un curs virtual va més què una relació individual entre el tutor i participants del curs. És també un espai d’interacció entre els companys que es fa tangible a través del fòrum del curs. T’animo a participar-hi activament.

Pots accedir al Fòrum a través de la icona Fòrum que hi ha a la part inferior esquerra.

Bibliografia Coaching per a docents
Bibliografia Coaching per a docents.pdf
Documento Adobe Acrobat 49.2 KB